Hopp til innholdet

Våre kursholdere

Annika Hedström

Annika Hedström jobber som administrasjonssjef i et lite internasjonalt konsulentselskap samt som en engasjert kursholder. Hun tilbyr en variert portefølje av kurs som fokuserer på tale- og presentasjonsteknikk, samt kommunikasjon og delegering. Med en imponerende bakgrunn innen internasjonale talekonkurranser og debattsport, har Annika demonstrert sine ferdigheter på verdensscenen.

Hun er dypt forankret i troen på at regelmessig trening er nøkkelen til suksess. Dette gjelder både for å utvikle selvtillit på scenen og for å forbedre materiale og fremføring gjennom kontinuerlig tilbakemelding. Med en praksisorientert tilnærming legger Annika vekt på å skape en interaktiv læringsopplevelse som oppfordrer deltakerne til å praktisere og vokse i sine ferdighet

Vishal Kaura

Vishal Kaura er Head of AI & Analytics i konsulentselskapet Itera AS. Vishal tilbyr en rekke kurs innen kommunikasjon, delegering, lederutvikling og personalutvikling. Han er lidenskapelig opptatt av personlig utvikling og har meritter som norgesmester i taleteknikk og finalist i det europeiske mesterskapet i taleteknikk. Vishal jobbet i 12 år som senior investeringsrådgiver i finansbransjen og deretter 6 år i teknologibransjen, der han har innehatt ulike ledende stillinger. I dag leder han spesialister innen analyse og kunstig intelligens. Vishal har en sterk kompetanse innen flere områder, som inkluderer kurs i delegering, presentasjonsteknikk, public speaking, møteledelse, forhandlingsteknikk, 1-til-1 coaching og tilbakemeldingskultur. Med sin solide bakgrunn og ekspertise er Vishal godt rustet til å dele sin kunnskap og veilede andre i deres utvikling.

Per Kristian Haakonsen

Per Kristian Haakonsen har 12 års erfaring med å holde kurs og konferanser. Han har blant annet lang erfaring med å holde kurs i tale- og presentasjonsteknikk, prosjektledelse og arbeid i virtuelle team. Han har i tillegg deltatt i flere tale- og debattkonkurranser. Han har stått på scenen i syv ulike land på to kontinenter. Per Kristian ble kåret til Europamester i debatt i Riga, Latvia i 2018. Til daglig arbeider Per Kristian som utviklingssjef i ACAMS Airport Tower Solutions, har over 15 års erfaring fra IT-bransjen og bakgrunn som utvikler.