Hopp til innholdet

Våre kursholdere

Annika Hedström

Annika Hedström jobber som administrasjonssjef i et lite internasjonalt konsulentselskap samt som en engasjert kursholder. Hun tilbyr en variert portefølje av kurs som fokuserer på tale- og presentasjonsteknikk, samt kommunikasjon og delegering. Med en imponerende bakgrunn innen internasjonale talekonkurranser og debattsport, har Annika demonstrert sine ferdigheter på verdensscenen.

Hun er dypt forankret i troen på at regelmessig trening er nøkkelen til suksess. Dette gjelder både for å utvikle selvtillit på scenen og for å forbedre materiale og fremføring gjennom kontinuerlig tilbakemelding. Med en praksisorientert tilnærming legger Annika vekt på å skape en interaktiv læringsopplevelse som oppfordrer deltakerne til å praktisere og vokse i sine ferdighet

Vishal Kaura

Vishal Kaura

Per Kristian Haakonsen

Per Kristian Haakonsen har 12 års erfaring med å holde kurs og konferanser. Han har blant annet lang erfaring med å holde kurs i tale- og presentasjonsteknikk, prosjektledelse og arbeid i virtuelle team. Han har i tillegg deltatt i flere tale- og debattkonkurranser. Han har stått på scenen i syv ulike land på to kontinenter. Per Kristian ble kåret til Europamester i debatt i Riga, Latvia i 2018. Til daglig arbeider Per Kristian som utviklingssjef i ACAMS Airport Tower Solutions, har over 15 års erfaring fra IT-bransjen og bakgrunn som utvikler.