Hopp til innholdet

Referanser

Vi i Virke kompetanseutvikling har siden 2019 hatt gleden av å samarbeide med Unzip i forbindelse med kurs til våre medlemmer. Vi har brukt Unzip fordi de både har fagkompetanse og gode formidlingsevner. Våre medlemmer har hatt stor nytte av kompetansen til Unzip innen prosjektledelse og presentasjonsteknikk.

Golara Heydari, Leder for kompetanseutvikling, Hovedorganisasjonen Virke

Jeg booket Unzip til et av våre frokostmøter på Grand Hotel for våre sluttkunder i Scandic Hotels Oslo. Annika og Vishal holdt et forrykende praktisk foredrag \»kraftfulle presentasjoner\» som virkelig gikk inn hos publikum. Vi mottok stor interesse i forkant av arrangementet og mottok ekstremt gode tilbakemeldinger i etterkant der gjestene følte de fikk mye igjen både privat og jobbsammenheng med deltakelsen. Gruppen lærte seg gode verktøy for å bli bedre formidlere, så dette kan anbefales på dette varmeste. I tillegg er de kunnskapsrike, imøtekommende og særdeles sympatiske å forholde seg til.


Iselin Ogre, Sales Manager, Scandic Hotels

Jeg har sett Per Kristian på scenen i en rekke ulike sammenhenger både i Norge og utenlands. Han er en svært solid foredragsholder med spesielt god evne til å tilpasse budskapet til ulike publikum. I våren 2019 hadde Per Kristian ansvaret for å trene team fra syv kontorer i Altran Skandinavia i forbindelse med presentasjoner teamene skulle gjennomføre på Altran Skandinavia sin årlige sommerfest. Dette førte til en enorm kvalitetsforbedring i forhold til foregående år.


Camilla Bakken, Regionsdirektør, Altran Norge

Jeg har vært på en times tale-coaching hos Annika. Ble tatt veldig godt imot og fikk profesjonell, relevant veiledning og gode tips til forbedringer som jeg kan bruke i alle sammenhenger hvor jeg skal holde et innlegg eller en pitch i en forsamling. Annika gir god verdi og jeg kan trygt anbefale henne.

Geir Bodin, Markedsveileder hos Digitalveiviserne

Etter kurset sitter jeg igjen med en følelse av vel brukt tid! Dette var nyttig og lærerikt!


Ingunn Sand, daglig leder JM Norway

Jeg hadde gleden å få opplæring fra Unzip, ved selveste Annika. Jeg var nervøs for å snakke foran større forsamlinger. Etter knapt 4,5 timer talecoaching med Annika er jeg ikke det lenger. Tusen takk!

Wiktoria Wessel Johnsen, Tender Manager at PostNord Norway

Dear Annika. Without any hesitation, I felt you were the best Trainer I have come across in all the courses I have attended. You conducted this program with passion, total involvement and with genuine interest.


Ameet Hingorani, JCI Senator

Thank you for the amazing training session you held in Tallinn. Plenty of good tips I will definitely put to use in my daily life!


Hanna Laukkanen, Business Unit Customer Service Team Leader, Sako Ltd

Your workshop was highly inspiring and I thank you very much for sharing your knowledge with us.

Lilian Ong, CEO, Sprachinstitut Berlin

I attended a really great course with world class speaker who gave me knowledge and I was able to adapted it in real life communication.


Paksamol Klinrot, Executive Committee of Bangkok Future House Co.,Ltd